در همایش غذای حلال با محوریت ذبح و صید شرعی در خوزستان بیان شد
حجت السلام حسینی مقدم مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور: محور تمام فعالیت ها و صنایع غذایی، حلیّت آن است
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور نظام حلال را فراتر از صنعت دانست و تاکید کرد: در صنعت حلال عقب هستیم و استان خوزستان می تواند بخشی از عقب ماندگی صنعت حلال را جبران کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، حجت السلام و المسلمین دکتر سید اسماعیل حسینی مقدم با تاکید بر اینکه زیر بنای هستی عالم نظام حلال است، اظهار داشت: در قرآن آمده است در رعایت حقوق دیگران، تولید، مصرف و حتی فعالیت های فردی و اجتماعی حلالیت مورد توجه قرار گیرد.
وی نظام حلال را فراتر از صنعت دانست و تاکید کرد: در صنعت حلال عقب هستیم و استان خوزستان می تواند بخشی از عقب ماندگی صنعت حلال را جبران کند.
دکتر حسینی مقدم گفت: در کشور انگلیس با 5درصد مسلمان، قصابی های آن 15 درصد گوشت حلال توزیع می کنند، یعنی معادل 10درصد گوشت حلال توسط غیرمسلمان ها خریداری و مصرف می شود.
وی ضمن تاکید بر تسهیلگری و ایجاد فضای مناسب برای بخش خصوصی، عنوان کرد: سازمان جهاد کشاورزی، صمت، دامپزشکی و استانداری باید به بخش خصوصی کمک کنند تا صادرات حلال صورت گیرد و مشکلی در صادرات نداشته باشند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور در پایان با اشاره به اینکه جایگاه گوشت در صنعت حلال ویژه است، خاطرنشان کرد: گوشت در سبد غذایی نشانه امنیت غذا است اگر در کشوری گوشت در سبد غذایی حذف شود این سفره دچار نا امنی و تزلزل می شود.
Leave a Comments